Hyvä asiakastarina on yrityksesi paras myyntipuhe!

 

Asiakkaittesi positiivisten kokemuksien jakaminen on loistava keino herättää kiinnostusta ja luottamusta yritystäsi kohtaan. Aidot, konkreettiset ja laadukkaat referenssisisällöt toimivat yrityksesi suosittelijoina – siispä hyvin rakennetuilla asiakastarinoilla voit vaikuttaa merkittävästi kohderyhmäsi ostopolun harkinta- ja päätösvaiheisiin.

 

Me Kamualla autamme sinua tuomaan kiehtovimmat asiakastarinasi kuuluviin ja näkyviin: kiedomme onnistumisesi ja tyytyväisten asiakkaittesi kokemukset yhteen kiteyttäen ne videoksi, blogitekstiksi tai kiinnostaviksi somekuviksi.

 

Ota yhteyttä!

Kaiken kattava referenssipakettimme sisältää:

 

 

Referenssivideo

Ytimekäs referenssivideo taipuu jokaiseen mediaan ja alustaan. Video on erinomainen mediamuoto kertomaan lyhyessä ajassa vaikuttavan tarinan.

Artikkeli

Viemme viestisi perille verkkosivustolla, painetussa mediassa tai vaikkapa sosiaalisen median kanavissa. Kiteytämme asiakaskokemukset houkuttelevaan muotoon, josta kohderyhmäsi kiinnostuvat.

Valokuvat

Erottuvat valokuvat ovat oiva tapaa kiinnittää katsojiesi huomio. Valokuvat herättävät myös artikkelit eloon niin painetussa mediassa kuin digitaalisessakin muodossa.

Esimerkkejä Kamuan tuottamista
asiakastarinoista:

INTRUM ”Case Holiday Club”  

Intrum halusi asiakastarinan avulla  kertoa erinomaisesta yhteistyöstään Holiday Clubin kanssa.

BUILDERCOM ”Case Keskisuomalainen Oyj ”  

Buildercom päästi pitkäaikaisen asiakkaansa Keskisuomalainen Oyj:n videolle kertomaan merkittävistä hyödyistä ja käytännön yhteistyöstä.   

Joko luodaan sinullekin mieleenpainuvaa markkinointia?

Katso täältä kaikki videotuotantoreferenssimme!

 

 

Ota yhteyttä!

 

 

Kerromme sinulle lisää palveluistamme!

Tomi Riipinen
asiakkuusjohtaja
050 366 2693
Mikko Evävaara
projektijohtaja
044 736 0333