Markkinoinnin kumppani

Jaanan työpäivä

viestinnän asiantuntija / strategi

Aamupäivä: 

Aamusta tartuin Terveys ja talous -lehden sisältöihin. Tein aamusta pienen puhelinhaastattelun, kirjoitin lyhyen jutun heti sekä editoin minulle tulleita paria juttua. Ehdin modata vielä pari tiedotteesta tullutta juttua lehden sivuille. Sain myös tehtyä sisällöistä lehden seeman, kun sain lehden ilmoituslistan. Lehden aikataulu on hyvässä etukenossa. Meillä on tähän lehteen hyvät ja toimivat rutiinit sekä avustajat kirjoittavat meille ensiluokkaista tavaraa.

Olin asiakaspalaverissa, joka oli startti asiakkaan verkkosivujen suunnitteluun. Sain työkaverini Mikon kanssa hyvän käsityksen asiakkaan toiveista ja saimme ideoitua verkkosivun myynnillistä näkökulmaa. Seuraavaksi sovimme sisäisesti projektin tulevat stepit. Palaveriin osallistui videoiden kautta porukkaa Lahdesta, Jyväskylästä ja Kuopiosta. Hyvä kutina, että tästä tulee kiva projekti ja asiakas saa uusia juttuja liiketoimintaansa.

Söin lounaseväät tänään yhdessä omassa kahvilassamme Tomin ja Kirsin kanssa. Puhuimme lapsista ja yllättävistä kreiseistä jutuista, joita elämässä kannattaa toteuttaa.

 

Iltapäivä: 

Asiakkaan tulevan liiketoimintastrategian jalkauttamispäivän suunnittelua yhdessä tiimin kanssa. Olemme tehneet liiketoiminnan sparrauksen ja strategian visualisoinnin. Jalkautuspäivään on tulossa 150 työntekijää ja päivään tarvitaan sitouttavaa osallistumista.

Teekupponen ja banaani Kamuan, PPD:n sekä it-hallinnon työkamujen kanssa. Täällä on parasta, että työkavereita on useammasta yhtiöstä.

Iltapäivä meni asiakaskokemuksen konseptisuunnitelman parissa ison yhtiön myynnille. Kyseessä on kahden vuoden projekti. Tämän suunnittelu jatkuu seuraavana päivänä, samoin strategiapäivän ideointi.

Päivi oli tänään poissa, joten viestittelin messengerin kautta tulevasta päivästä. Hommat ja suunnitelmat ovat hanskassa.

 

Päivän plussat:

+ Strategiatyön ja konseptisuunnitelman parissa päivästä tuli innostava.

+ Sain Firstbeat-tulokset, siellä yksi sadan pinnan palautumisyö!

+ Kivaa lounasseuraa.

+ Tehokas ja tavoitteellinen asiakaspalaveri.

+ Ehdin chattailla LinkedInissä yhden sparrattavan yrityksen kanssa kuulumisia.

+ Yrityksen tulosraportti viime kuulta valmistui ja näyttää hyvälle!

+ Sain pari loistoideaa meneillään olevaan konseptisuunnittelun projektiin, pitää nukkua yön yli, vieläkö näyttää yhtä hyvälle 🙂

 

Päivän miinukset:

– Aika paljon istumista.

– Tekisi mieli starttailla jo yritysvastuuraporttia ja vuosikertomusta, mutta muuta työlistaa riittää.

– Työkaverini Päivi oli tänään poissa. Nousin monta kertaa kertomaan jonkun asian hänelle ennen kuin muistin, että pyörittelen viestintää tänään yksin. Pommittelinkin sitten pomo-Jaakkoa ajatuksillani.

– Skippasin taas omien verkkosivujen tekstien tekemistä eteenpäin.

Jätä kommentti

*