Saat meiltä mainostoimistopalveluita silloin, kun tarvitset laadukasta ja jämptiä toteuttajaa. Meiltä hyvät ideat eivät lopu kesken.

 

Visuaalinen suunnittelu

Viimeistellyllä ja hallitulla brändi-ilmeellä varmistat, että asiakkaasi tunnistavat yrityksesi missä ja milloin tahansa.

Liiketoimintaa tukeva visuaalinen kokonaisuus luo parhaimmillaan mielikuvan, jolla voidaan sitouttaa asiakkaat palveluihinne ja tuotteisiinne. Huolellisesti toteutettu ja yrityksesi identiteetin mukainen visuaalinen ilme luo tunnistettavuutta ja erottaa sinut kilpailijoistasi.

Anna meidän luoda yrityksellesi visuaalinen ilme, joka rakentuu brändisi ja koko liiketoimintasi ympärille.

We turn heads.

Logot, typografia, kuvitus/valokuvat, sisältöjen esitystapa, markkinointimateriaalit eri kanavissa ja kohtaamispisteissä, graafiset ohjeistukset, verkkosivuston ilme, some-ilme


 

Sisällöntuotanto

Elämässä kuten markkinoinnissakin pitää olla sisältöä. Merkityksellinen sisältö koskettaa, tavoittaa ja puhuttelee. Me Kamualla huolehdimme siitä, että puhuttelet oikeita kohderyhmiä oikeanlaisilla viesteillä. Sisältösi voi olla pitkä artikkeliteksti, mikrosisältö, videon käsikirjoitus, slogan tai blogiteksti. Sillä pitää olla arvoa ja hyötyä asiakkaallesi.

Miksi hyviä sisältöjä tarvitaan? Koko ostamisen prosessi on muuttunut. Älykkäät ostajat haravoivat tietoa verkosta ennen ostopäätöstä. Jos he eivät törmää sinun sisältöihisi, he voivat siirtyä kilpailijan leiriin. Sisällöillä tarjoat asiakkaillesi mahdollisuuden tutustua palveluihisi ja tuotteisiisi, arvoihisi ja kilpailuetuihisi. Tarjoa sinäkin asiakkaallesi ratkaisevaa sisältöä päätöksenteon tueksi. Me autamme sinua rakentamaan sisältöä, tunnistamaan ostajapersoonat ja rakentamaan ostopolkuja luoksesi.

Be the talk of the town.

Sisältömarkkinointi, verkkosisällöt, seo-optimoidut sisällöt.


 

Video- ja äänituotanto, valokuvauspalvelut

Maailmassa eniten kasvava trendi markkinoinnissa ovat videot. Taitava ja kokenut tiimimme ideoi, käsikirjoittaa, hoitaa videotuotannon kaikki käytännön asiat puolestasi alusta loppuun. Suunnittelemme myös videosi markkinoinnin ja jakelukanavat kuntoon.

Äänituotanto on osa brändiäsi ja viestintää. Äänituotantomme on huipputasoa. Tuotamme ääntä radioaalloille, spiikkauksia videoille ja tv-mainoksiin, podcasteja – kaikkea mitä tarvitset. Saat meiltä myös äänibrändäyksen, oman tunnusbiisin, joka on tehty juuri sinun kampanjaasi tai yrityksellesi. Meillä on studiot Jyväskylässä ja Lahdessa.

Valokuvat yrityksestäsi tai organisaatiostasi jatkavat tarinaasi visuaalisesti. Kuvilla on mahtava voima välittää ja vahvistaa sisältöjen viestiä. Suosittelemmekin aina, että yrityksesi siirtyisi kuvapankkiaikakaudesta aitoihin kuviin ja tunnelmiin. Loistavilla valokuvilla muutat tarinaasi aidommaksi.

Katso Kamuan videoreferenssit ›

 

Show and tell your best stories

Video- ja äänisuunnittelu, video- ja äänituotanto, äänibrändit, valokuvaus- ja kuvasuunnittelu


 

Asiakasystävälliset verkkosivut

Verkkosivuilla on edelleen tärkeä rooli markkinoinnissa, sillä ne ovat pohja liiketoimintasi diginäkyvyydelle. Visuaalisesti näyttävät ja teknisesti toimivat sekä liiketoimintasi strategisia tavoitteita palvelevat sivustokokonaisuudet ovat osaamistamme. Teknisen ja visuaalisten ratkaisujen lisäksi voimme auttaa sinua informatiivisissa ja hakukoneoptimoiduissa sisällöissä, valokuvauksessa ja verkkokaupan tai muun toiminnallisuuden rakentamisessa. Mobiilia tietenkään unohtamatta – responsiivinen sivusto ja mobiilikäyttö ovat suunnittelumme perusta.

Asiakaspersoonien hahmottamisen ja asiakkaillesi merkityksellisten sisältöjen avulla laadimme sisältöpolut, joilla johdatamme asiakkaasi ostoksille tai palvelujesi käyttäjäksi. Palveluidesi ja tuotteidesi digimarkkinointi helpottuu merkittävästi. Näin syntyy sivusto, joka palvelee aidosti liiketoimintaasi ja asiakkaitasi.

We charm your audience.

Verkkosivustot, verkkokaupat