Markkinoinnin kumppani

Savon Media

Digitaalinen suunnittelu / Kampanjat ja lanseeraukset / Markkinoinnin automaatio / Sähköiset- ja printtijulkaisut / Valokuvaus / Videotuotanto / Viestinnän suunnittelu / Visuaalinen suunnittelu

Kamua toteutti Savon Media Oy:lle mainoskampanjan, jonka tavoitteena oli tehdä Savon Mediaa ja sen palveluita tunnetuksi Savon alueella. Kampanjassa käytettiin hyödyksi Savon Median kaikkia 17:ää lehti- ja digimediaa. Kampanjaan sisältyi muun muassa kuvallisia isoja printti-ilmoituksia ja bannereita sekä sähköpostisuoria potentiaalisille kohderyhmille.

Aidosti paikallinen. Reilusti savolainen.

Hyvällä maulla hyvää huumoria

Kampanja rakentui humoristisen hahmon (Ylermi Yrittäjä) ympärille, joka esitti hauskalla tyylillä savolaista yrittäjää. Näyttelijän ammattitaidolla ja Kamuan stailauksen avulla hahmoon tuotiin huumoria juuri sopiva määrä.

Savolaista särmää

Suunnittelun lähtökohdaksi valittiin Savon Media Oy:n yksi suurimmista kilpailueduista; Savon Median laaja vaikutusalue erityisesti koko Savon alueella.

Kilpailuetua hyödynnettiin kampanjan viesteissä ja ilmeessä Savon murteen ja huumorin yhdistelmällä, sillä kukapa tekisi Etelä- tai Keski-Suomessa samanlaista kampanjaa.