KUNTASTRATEGIAN SPARRAUS

Olemme olleet Laukaan kuntastrategian sparrauskumppani, joka on myös sanoittanut Laukaan kuntastrategiaa yhdessä kunnan edellisen kunnanjohtajan, Jaakko Kiiskilän kanssa. Strategian pohjaksi teimme laajan tutkimustyön sekä työpajoja. Näitä kohdistettiin asukkaille, yrittäjille sekä
kunnan päättäjille sekä henkilöstölle. Kuntastrategian lisäksi olimme kumppani Laukaan kunnan vanhustyön strategiatyössä.

Kumppanina olemme toteuttaneet myös Laukaan kunnan markkinoinnin ja viestinnän konseptit, joissa terävöitimme keskeisiä ydinviestejä ja selkeytimme Laukaan kärkihankkeiden viestintää. Uudistus toteutettiin yhdessä kunnan johtoryhmän kanssa.

Olemme toteuttaneet kunnalle myös brändiuudistuksen, joka sisälsi modernia imagoa, erottuvuutta ja keskeisiä menestystekijöitä kommunikoivan markkinointiviestinnän konseptin.
Lisäksi olemme kumppanuuden aikana toteuttaneet monikanavaisia markkinointikampanjoita ja aineistoja. Viimeisimpänä uuden kunnanjohtajan rekrytointikampanjan loppukesällä 2020.

”Kamua on meille selkeä kumppanivalinta strategisissa töissä, sillä meillä on hyviä kokemuksia ja syvä luottamus projektien toteutumisesta. Kamua tuntee syvällisesti meidän tilanteemme ja osaa sukeltaa Laukaan asioihin hyvällä ja luovalla tavalla. Meille ei ole tarjottu jäykkiä toimintamalleja, vaan juuri meidän näköistä tekemistä. Kamua on myös mukautunut meidän toimintatapoihimme joustavasti, tämä on tehnyt yhteistyöstä helppoa.”

Jaakko Kiiskilä, edellinen Laukaan kunnan kuntajohtaja

Lisätietoja case Laukaan Kunta
Tomi Riipinen, asiakkuusjohtaja
050 366 2693
tomi.riipinen@kamua.fi

Tutustu Myös Muihin Töihimme