Kamuan ja Osuuskauppa PeeÄssän yhteistyö alkoi vuonna 2014, kun ryhdyimme toteuttamaan Osuuskauppa PeeÄssän omistaman Kuopio Wine Festival -tapahtuman brändi-ilmettä ja markkinointia. Tapahtumassa on vuosittain eri maiden mukaan vaihtuva teema, joka näkyy kaikessa markkinoinnissa aina viesteistä visuaaliseen ilmeeseen ja digitaalisiin ratkaisuihin.

Luovassa suunnittelussa olemme perehtyneet vuosittaiseen teemamaahan. Perehtyminen eri maa-, ruoka- ja viinikulttuureihin antaa suunnittelulle taustaa ja ideoita. Näiden yhdistäminen moderniin suunnitteluun on luonut tapahtumalle arvoa tuottavan brändi-ilmeen, joka kunnioittaa tapahtuman pitkää perinnettä ja arvokasta identiteettiä.

Luovan työn lisäksi olemme toteuttaneet tapahtuman lipunmyyntikampanjoita digimarkkinoinnin kautta. Ajallisesti lyhyillä kampanjoilla ja aggressiivisella somemarkkinoinnilla pyrimme aktivoimaan kävijöitä käymään verkkosivuilla ja ostamaan tapahtumaan pääsylippuja.

Asiakastiimimme on onnistunut luomaan Osuuskauppa PeeÄssän kanssa vahvan yhteisen ymmärryksen, millaista luovaa suunnittelua ja markkinointia Suomen yksi suurimmista ruoka- ja viinifestivaaleista tarvitsee.

Toteutimme Ravintola Hurmalle uuden markkinoinnin konseptin, jota on hyödynnetty monikanavaisessa markkinoinnissa. Vuoden 2019 lopussa teimme markkinointikampanjan, jossa tutkimme potentiaalisten asiakkaiden liikkumista Kuopion keskustassa. Hyödynsimme Mediatalo Keskisuomalaisen ulkomainosnäyttöjä sekä bussimainontaa paikallisbusseissa. Lisäksi etsimme lounasasiakkaita tavoittavat mainospaikat ravintolan läheisyydessä olevasta parkkihallista, sekä teimme somemainontaa ja Google Ads -mainontaa.

 

 

Taktinen monikanavainen markkinointi tuotti tuloksia. Kampanja nosti kävijävirtoja merkittävästi indeksin ollessa parhaimmillaan +50%. Kampanja ylitti näin ollen asetettuja tavoitteita. Ravintolan tunnettuutta saatiin kasvatettua sekä nostettua mielikuvaa rennosta ja laadukkaasta ravintolasta. Myös ravintolan sijainnin tunnettuus parani merkittävästi.

Lisätietoja case Osuuskauppa PeeÄssästä
Tomi Riipinen, asiakkuusjohtaja
050 366 2693
tomi.riipinen@kamua.fi

Tutustu Myös Muihin Töihimme