Meistä lähtee ääntä ja kuvaa. Saammeko tehdä sinulle vaikuttavia videoita ja raflaavia radiomainoksia? 

Video on monipuolisin ja tehokkain media

Video on tehokas audiovisuaalinen media, jonka suosio kasvaa vuosi vuodelta. Siihen on syynsä. Kuvan, äänen ja tekstien yhdistelmällä saamme rakennettua tunteisiin vetoavia mainoksia joko lyhyen tai pitkän kaavan mukaan. Tehdään yhdessä yrityksestäsi laadukas mainoselokuva, kerrotaan yrityksesi tarina kiinnostavasti yritysesittelyvideolla, rakennetaan taktisempi videospotti sosiaaliseen mediaan tai rikastetaan markkinointiasi graafisilla animaatioilla.

Meillä on pitkä kokemus laadukkaiden videoiden tekemisestä. Laatu onkin tärkeä osa tuotantojamme ja skaalaamme osaavaa ydintiimiä aina tarpeidesi mukaan. Tällä reseptillä sinäkin saat maailmalle brändisi näköistä ja arvoista kuvaa sekä ääntä.

Kun hyvä idea on vasta alkua. Vaikutu video- ja radiotuotantomme laadusta!

Tämä on tositarina

Kerromme joka päivä asiakkaidemme tarinoita eri kanavissa. Olkoon tarinat tosia tai fiktiivisiä, me teemme niistä aina kiinnostavia.

Suunnittelumme lähtee liikkeelle hyvästä ideasta, joita meillä suorastaan pulppuaa. Ammattilaistemme tekemä toteutus, huippukalustus ja trendien hyödyntäminen on video- radiotuotantomme kivijalka. Kun perustus on kunnossa, on lopputuloksellakin helppo hurmata.

 

 

Audiovisuaalisen suunnittelun palvelujamme

  • Brändivideot
  • Yritystarinat
  • TV-spotit
  • Some-videot
  • Radiomainokset
  • Äänibrändit

Ja monet muut audiovisuaaliset ratkaisut!


 

Kertoisimme enemmänkin loistavista videoistamme, mutta annetaan kuvan ja äänen puhua puolestaan.
Katso videoreferenssimme tästä.

Ota yhteyttä

Mikko Evävaara
projektijohtaja
044 736 0333
Tomi Riipinen
asiakkuusjohtaja
050 366 2693