Ovatko nykyiset verkkosivusi tiensä päässä? Anna meidän kamualaisten auttaa. Rakennamme uusista sivuista yrityksellesi työkalun, joka paiskii puolestasi hommia ja joista voit olla ylpeä. 

Vaikuttavan markkinoinnin valtakunta

Verkkosivusto on todennäköisesti yrityksesi tärkein markkinointikanava, jonka valtakunnassa on kaikki mahdollisuudet tehdä vaikuttavaa markkinointia.

Hyvät verkkosivut ovat aina brändisi näköiset ja tuntuiset, jolloin ne vastaavat asiakkaittesi mielikuvia yrityksestäsi, tuotteista, palveluista, liiketilasta ja henkilöstöstä. Verkkosivujen on ehdottomasti oltava aina käyttäjilleen turvalliset. Sujuvilla sivuilla liikkuminen on loogista ja kaikki asiakkaiden tarvitsema tieto löytyy helposti ja nopeasti. Sivuston on löydyttävä hyvin myös Googlesta. Onneksi meillä verkkosivuja tehdään juuri tällä menestysreseptillä.

Tehdäänkö verkkosivut yhdessä? Ihan ensimmäiseksi haluamme tutustua kunnolla sinuun ja yritykseesi. Selvitämme esimerkiksi  minkälainen sivusto on ylipäätään sopiva yrityksesi tarpeisiin ja miten saamme sinulle enemmän laadukkaampia liidejä. Kartoituksesta etenemme huolelliseen suunnitteluun ja jämptin toteutuksen kautta huikean hyvännäköisiin verkkosivuihin!

OTA YHTEYTTÄ

Näin rakennamme toimivia verkkosivustoja

Yhteistyömme alkaa sivuston määrittelystä

Määrittely on sivustoprojektin tärkein vaihe. Suunnittelemme yhdessä sivustosi tavoiteet, toiminnallisuudet, ominaisuudet ja laajuuden. Ihan niin kuin taloa rakentaisi, sovimme tontin koon, rakennusmateriaalit, rakennusten koon ja määrän, lämmitysmuodon, aikataulut ja hintaraamit. Teemme sivuston määrittelyvaiheen mielellämme huolella, jotta varsinainen hihojen heiluttelu sujuu rivakasti.

Aloitamme yhteistyön kanssasi kartoituskyselyllä, jonka tavoitteena on auttaa meitä hahmottamaan tavoitteet. Kyselyn vastausten pohjalta istumme yhdessä alas ja teemme varsinaisen määrittelyn. Kun määrittely on valmis, annamme projektille tarkennetun hinnan.

Sisältösuunnitelmalla sujuvampaa sisältöä

Ei ole yhdentekevää minkälaista sisältöä yrityksesi verkkosivuilta löytyy. Hyvä sisältö on aina kohderyhmälleen merkityksellistä, esimerkiksi auttavaa tai viihdyttävää. Hyvä sisältäsuunnitelma ja hyvin tehdyt sisällöt innostavat ostamaan, kertovat faktat tuotteista ja palveluista sekä nostavat arvoa Googlen silmissä. Hakukoneoptimoitu sisältö on kuin kirsikka kakun päällä – se tuottaa parhaan lopputuloksen.

Teemme hakukoneoptimointia sopivilla työkaluilla sekä asiantuntijaosaamisen yhdistelmällä. Tällöin sisältösi puhuttelevat sekä asiakkaitasi että myös Googlea. Jos haluat tehdä sisällöt itse, voit jättää optimoinnin meidän huoleksemme.

Parempaa käyttäjäkokemusta kohti

Seuraavaksi panostamme käyttäjäkokemukseen (UX), jonka avulla sivustostasi tulee käyttäjäystävällisempi. Teemme tulevasta sivustostasi rautalankamallin ja otamme tarkkaan syyniin tuotteistukset sekä sisältöarkkitehtuurin. Tässä vaiheessa suunnitellaan myös se, miten asiakkaitasi ohjataan sivustolla.

Meiltä saat verkkosivuillesi sujuvampia ratkaisuja. Taitavilla suunnittelijoillamme on vuosien kokemus toimivista verkkosivustoratkaisuista. Ennen suunnittelytyön starttia, perehdymme aina liiketoimintaasi. Tällä reseptillä rakennamme brändisi näköisen, toimivan, tehokkaan ja käyttäjäystävällisen sivuston.

Komeaa käyttöliittymäsuunnittelua

Käyttöliittymäsuunnittelun (UI) keskiössä ovat sivustosi fontit, värit, kuvat, visuaaliset elementit kuten ikonit tai grafiikat, animaatiot ja visuaaliset ilmentymät.  Tässä vaiheessa on aika tehdä leiska eli layout ja katsoa, miltä sivustosi tulee näyttämään.

Kaikki onnistumisen tekijät ovat käsissämme. Huippuluokan viusaaliset suunnittelijamme tekevät jatkuvasti kaikenkokoisia verkkosivustoprojekteja erikokoisten asiakkuuksien kanssa. Me tiedämme mikä toimii ja samaan aikaan näyttää sekä tuntuu hyvältä.

Koodauksen ja testauksen aika

Kun sivustosi suunnitelma on valmis, on aika päästää koodaajat irti! Meillä Kamualla koodi tehdään aina räätälöitynä. Käytämme WordPress-alustan toimivimpia malleja ja trendejä. WordPress-sivuston ylläpitäminen on helppoa, etkä välttämättä tarvitse sivuston valmistumisen jälkeen enää apuamme – mutta autamme kyllä mielellämme.

Tärkeintä on aina verkkosivujesi helppous ja turvallisuus. Pyrimme välttämään kaikkia monimutkaisia, epävarmoja ja epäselviä teknisiä ratkaisuja. Sivuston pitää toimia luotettavasti ja kaikkien muokkausten tekemisen on oltava helppoa. Lisäksi sivuston tulee olla laajennettavissa ja käytettävä myös teknisiltä ominaisuuksiiltaan. Hyvä sivusto kestää aikaa. Siksi meillä ei koskaan rakenneta kertakäyttöratkaisuja.

Julkaisun ja lanseerauksen juhlaa

Nyt on aika ottaa uusista verkkosivuistasi kaikki irti! Ensivaikutelman sivustosta(kin) voi antaa vain kerran. Me haluamme, että sivustosi tavoittaa kohderyhmät tehokkaasti ja positiivisen muistijäljen kera.

Suunnittelemme mielellämme sivuston lanseerausmarkkinoinnin, joka sitoo asiakkaasi paremmin brändiisi. Parhaimmassa tapauksessa voit moninkertaistaa asiakasrekisterisi sivuston julkaisun yhteydessä.

Tässä me olemme hyviä!

Meillä ei tehdä vain nättejä verkkosivuja. Supervoimamme on siinä, että perehdymme aina liiketoimintaasi, jotta opimme varmasti tuntemaan sinut. Huolellinen, sinulle räätälöity suunnitelmamme takaa, että verkkosivuistasi tulee juuri sellaiset kuin tarvitset. Jämäkkä projektinjohtomme varmistaa, että yhteinen projektimme pääsee sovitusti maaliin.

Startataanko yhteinen verkkosivuprojekti?

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä

Jaakko Pernu
yksikön johtaja
040 758 8498
Tomi Riipinen
asiakkuusjohtaja
050 366 2693
Mikko Evävaara
projektijohtaja
044 736 0333