Markkinoinnin kumppanuus on juuri sitä miltä se kuulostaakin:
kumppani, joka pitää huolen markkinoinnistasi tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Kumppanuudessa on sellainen ominaisuus, että toimiessaan se on molemmille osapuolille silkkaa voittoa. Kumppaninasi haluamme siis, että yrityksesi menestyy ja teemme osaltamme kaikkemme sen eteen.

Kumppani markkinointisi
jokaiseen vaiheeseen

Kumppanuusmallimme on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa ja uskomme, että juuri siinä on onnistumisen salaisuus.

Vuosien myötä olemme oppineet, että toimivan kumppanuuden lähtökohdat ovat:

1. Liiketoimintasi syvällinen ymmärrys
2. Mutkaton keskusteluyhteys ja erinomainen asiakaspalvelu
3. Proaktiivisuus: halu kehittää liiketoimintaasi ja löytää siihen oikeat keinot

Ota yhteyttä

Asiantuntijat kumppaninasi

Kumppaniasiakkaanamme saat käyttöösi koko Kamuan osaamisen. Tiimi räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi Kamuan ja Mediakonserni Keskisuomalaisen eri asiantuntijoista. Tiimimme voi täydentää jo olemassa olevaa markkinointiosastoasi tai tarvittaessa voit ulkoistaa markkinointisi meille kokonaan.

Tutustu meihin

(Me ollaan aika kivoja, vaikka itse sanotaankin!)

 

Miten homma etenee?

Tutustutaan!

Käytetään aikaa ja tutustutaan puolin ja toisin! Käydään vaikka lounaalla ja rupatellaan asiasta ja asian vierestä. Meille tärkeää on tietysti tutustua myös yritykseesi ja sisäistää sen liiketoiminnalliset tavoitteet. Tämän jälkeen laadimme määrätietoisen, mutta joustavan suunnitelman yhteistyölle.

Löydetään oikeat henkilöt.

Kumppaniasiakkaanamme saat käyttöösi koko Kamuan osaamisen. Tiimi räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi Kamuan ja Mediakonserni Keskisuomalaisen eri asiantuntijoista. Tiimimme voi täydentää jo olemassa olevaa markkinointi-osastoasi tai tarvittaessa voit ulkoistaa markkinointisi meille kokonaan.

Ruvetaan hommiin!

Suunnittelemme ja toteutamme myyntiäsi tukevat markkinoinnin toimenpiteet. Testaamme, mittaamme, seuraamme ja optimoimme sekä viestimme, kuinka tuloksissa onnistutaan. Matkan varrella opimme jatkuvasti lisää ja kehitymme yhdessä kohti tavoitteita.

Apua, pitääkö heti sitoutua?

Ei tietenkään! Kumppanuuteen kasvetaan. Tehdään ensin yksi projekti yhdessä ja mietitään sitten jatkoa. 

 

Kuka “kelpaa” kumppaniksi?

Kuka tahansa, jonka tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä markkinointia yhdessä Kamuan kanssa.

“Me olemme todella tyytyväisiä Kamuan työnjälkeen. Yhteistyö on ollut joustavaa ja mukavaa. Tiimi on täynnä ammattilaisia, jotka sitoutuvat tekemään parhaansa jokaisessa kampanjassa. Arvostamme nopeaa asioihin tarttumista, sillä kauppakeskuselämä on ajoittain hyvin hektistä ja tilanteet muuttuvat nopeasti.”
Kumppaniasiakkaamme Veera Rytkönen,
Markkinointipäällikkö, Kauppakeskus Seppä
Lue asiakastarina
”Arvostamme Kamuan kanssa yhteistyössä sitä, että pitkäaikainen kumppanimme ymmärtää meitä. Toteutukset vastaavat kaikkia odotuksiamme. Koska kaikkea ei kumppanuuden myötä tarvitse tehdä itse, helpottuu oman tiimimme työskentely merkittävästi. Kamua on rehellinen omassa toiminnassaan ja pitää lupauksensa. Olemme olleet yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä.”
Kuopio Wine Festival, Osuuskauppa PeeÄssä
Lue asiakastarina
”Kamualla on hyvä porukka, joka vaikuttaa myös asiakaskokemukseen ja se välittyy asiakkaalle päin. Kaikkien kanssa asiointi on miellyttävää, palvelu hyvää ja ystävällistä.”
Lahden Talot
Lue asiakastarina

Haluatko kuulla lisää kumppanuudesta?

Ota yhteyttä niin käydään yhdessä läpi tarpeenne.

 

Ota Yhteyttä

Tomi Riipinen
asiakkuusjohtaja
050 366 2693
Jaakko Pernu
yksikön johtaja
040 758 8498
Mikko Evävaara
projektijohtaja
044 736 0333