Suurin osa nykyisistä sekä potentiaalisista uusista asiakkaistasi käyttää somea! Hyödynnä somealustojen potentiaali ja tavoita asiakkaasi tehokkaasti.

Mainontaa kohderyhmäsi tavoittavilla alustoilla – Tavoita asiakkaasi jo tänään!

 

Yli 4 miljoonaa suomalaista käyttää päivittäin sosiaalista mediaa. Siksi somen vaikutusvalta näkyy selkeästi myös markkinoinnissa: mainonta suosituimmilla sosiaalisen median alustoilla tavoittaa lähes kaikki kohderyhmät, olivatpa he sitten kuluttajia tai yritysasiakkaita. Tarkka kohdennettavuus, kustannustehokkuus ja tavoittavuus näkyy kaikissa somemainonnan ratkaisuissamme.

Huolellisesti suunnitelluilla ja tarkkaan kohdennetuilla kampanjoilla saadaan tehokkaasti tuloksia. Kustannustehokkuuden lisäksi somemainonnan merkittävimpiin etuihin kuuluvat monipuoliset visuaaliset mainosmuodot, jotka muovautuvat moneen eri tarpeeseen. Me huolehdimme, että luovat sisällöt on suunniteltu puhuttelemaan juuri sinun kohderyhmääsi oikealla tavalla.

OTA YHTEYTTÄ

Meta

Metan alustoilla tavoitat tehokkaasti yrityksesi kohderyhmän jokaisessa ostopolun vaiheessa. Suomessa Facebookin ja Instagramin käyttäjäkunta on laajin: tämän vuoksi mainonta Metan kanavissa sopii laajalle joukolle yrityksiä, jotka haluavat tavoittaa suuren ja monipuolisen käyttäjäkunnan.

Hinta alk. 250 €/kk

LinkedIn

LinkedIn on tehokas mainosalusta asiantuntijayleisön tavoittamiseen. LinkedIn-mainonta sopii erityisesti B2B-yrityksille ja ammatillisia palveluita tarjoaville toimijoille sekä esimerkiksi rekrytointimainontaan ja asiantuntijaimagon rakentamiseen.

Hinta alk. 400 €/kk

TikTok 

TikTok on ihanteellinen alusta lyhyiden, luovien ja viihdyttävien videoiden mainontaan. TikTokissa tavoitetaan tehokkaasti erityisesti nuoret sekä nuoret aikuiset. Luomalla kiinnostavaa ja trendikästä sisältöä, voit herättää huomiota, kasvattaa myyntiä tai saada käyttäjät sitoutumaan mainoksiisi.

Hinta alk. 350 €/kk

Snapchat

Snapchat-mainonnalla tavoitat tehokkaasti eritysesti nuorempaa käyttäjäkuntaa videoiden ja filtterien eli linssien kautta. Snapchat-mainonnalla on tärkeää luoda tarkasti kohdennettua, mobiililaitteille optimoitua, kiinnostavaa ja ytimekästä sisältöä, joka puhuttelee nuorisoa.

Hinta alk. 350 €/kk

 

Tavoita kohderyhmäsi ostopolun jokaisessa vaiheessa

 

Toteutamme somemainontaa aina asetettujen tavoitteiden mukaisesti niin, että suunnittelemme ja kohdistamme mainonnan oikeaan asiakkaan ostopolun vaiheeseen. Olipa sitten tavoitteenasi kasvattaa näkyvyyttä, kerätä liidejä tai lisätä myyntiä, taipuu somemainonta tehokkaasti monenlaisiin tarpeisiin – aina tunnettuudesta ostopäätökseen ja asiakkaiden sitouttamiseen saakka.

Näin meillä toteutetaan somemainontaa

Suunnittelu

Aloitamme mainonnan suunnittelun yhteisellä aloituspalaverilla, jossa käymme läpi, mitä somemainonnalla halutaan saavuttaa ja mihin asiakaspolun vaiheeseen haluamme vaikuttaa. Tämän jälkeen asiantuntijamme suunnittelevat oikeat kohderyhmät ja kanavat mainonnallesi. Oikeilla kohderyhmä- ja kanavavalinnoilla kohdistamme mainosbudjettisi tehokkaasti ja saamme sisällöistä parhaan hyödyn irti.

Rakentaminen

Somemainonnan kampanjat rakennetaan tarkasti yhdessä laaditun suunnitelman pohjalta. Asiantuntijamme määrittävät mainonnan seurannan, luovat kampanjat ja mainokset valittuihin kanaviin sekä valitsevat oikeat kohderyhmät ja sijoittelut mainoksille.

Optimointi

Somemainontaa seurataan ja optimoidaan jatkuvasti kerätyn datan perusteella. Asiantuntijamme seuraavat kampanjoiden suoriutumista ja tekevät tulosten perusteella tarvittaessa muutoksia mm. kampanjamäärityksiin ja mainoksiin. Saamme jatkuvasti uutta dataa somemainonnasta myös monipuolisen asiakasportfoliomme kautta, mikä mahdollistaa kampanjoiden jatkuvan kehittämisen entistä paremmiksi.

Raportointi

Analysoimme tuloksia asetettujen tavoitteiden perusteella ja raportoimme mainonnan keskeiset luvut reaaliaikaisesti päivittyvän raportin avulla. Saatte tämän lisäksi kuukausittain kirjallisen yhteenvedon mainonnan tuloksista, jotka käymme läpi yhteisissä raportointipalavereissa.

Tutustu digimarkkinoinnin referensseihimme:


VIKING SOLUTIONS >

Erikoistuote tutuksi digimarkkinoinnilla

 KUOPIO WINE FESTIVAL >

Tapahtumalle näkyvyyttä tehokkaalla digimarkkinoinnilla

 

Oletko valmis tavoittamaan asiakkaasi? Päästä Kamuan sometyypit markkinointisi kimppuun!

Ota yhteyttä

Antti Hirvonen
Digistrategi / Myynti
044 308 5090
Tomi Riipinen
asiakkuusjohtaja
050 366 2693
Mikko Evävaara
projektijohtaja
044 736 0333

Tiimi

some jp mäkinen
Jukka-Pekka Mäkinen
Senior somemainonnan asiantuntija
040 629 8837
Heta Pellinen
Somemainonnan asiantuntija
040 688 6292
Krista Leander
Krista Leander
Somemainonnan asiantuntija
040 353 7067