Me olemme Kamua

 

Kamua Oy on moderni ja kasvava strategisen markkinoinnin ja viestinnän kumppani. Autamme B2B- ja B2C-puolen asiakkaita sekä julkisen sektorin eri asiakkuuksia kasvamaan ja loistamaan!

Olemme parhaimmillamme vahvojen brändien ja häikäisevän hyvien konseptien rakentamisessa. Meiltä eivät hyvät ideat lopu koskaan kesken – tarvitsetpa sitten pienempää viilausta viestintääsi tai isompaa myllerrystä markkinointiisi. Kun teemme kattavan analyysin yrityksestäsi, ymmärrämme perusteellisesti liiketoimintaasi ja osaamme ehdottaa myös uusia bisnesmahdollisuuksia.

Jengiimme kuuluu 30 lahjakasta ja idearikasta markkinoinnin ammattilaista. Löydät toimistomme Jyväskylästä, Lahdesta eli Lahest ja Hämeenlinnasta. Meillä tehdään tiimityötä tosissaan. Se tarkoittaa sitä, että kehitymme, ideoimme ja innostumme aina YHDESSÄ sekä tiimimme sisällä että asiakkaidemme kanssa.

Kuulumme Suomen kolmanneksi suurimpaan mediataloon, Keskisuomalainen-konserniin.
Me ja mediatalomme sadat asiantuntijat antavat meille ainekset, joilla rakennamme vaikuttavaa markkinointia – sellaista, joka näkyy ja tuntuu!

Meistä saat mitä mahtavimmat työkamut

 

Meillä jokainen saa olla oma itsensä, ja kaikkien mielipiteitä sekä toiveita kuunnellaan. Olemme rentoa ja rempseää porukkaa, ja otamme kaikenlaiset kamut avosylin vastaan. Ehdoton valttikorttimme onkin avoin, osaava ja rento työilmapiiri, jossa autamme toinen toisiamme.

Tykkäämme järjestää säännöllisesti työhyvinvointipäiviä. Edistämme työntekijöidemme hyvinvointia myös useilla eri etuuksilla, kuten liikunta- ja kulttuuriseteleillä, kattavalla työterveydellä sekä muilla kivoilla jutuilla.

Vaikka rakastammekin lähityöskentelyä, niin meillä on mahdollista tehdä töitä myös etänä. Kamualla työskentely on kaikin puolin joustavaa, sillä liukuvilla työajoilla voit ajoittaa ja organisoida työpäiväsi sinulle parhaiten sopivaksi.

Asiakkaamme pitävät meitä mukavina ja juuri sopivan maanläheisinä kavereina. Mitä sitä salaamaan: kun on huippuporukkaa töissä, on tuloksetkin huippuluokkaa!

Unelmaprojekteja kumppanuusmallilla

 

Kamua syntyi vuonna 2016. Siitä lähtien olemme luoneet vahvoja kumppanuuksia, toteuttaneet isompia unelmaprojekteja sekä yhtä lailla pienempiä, mutta merkityksellisiä toteutuksia asiakkaillemme aina heidän tarpeidensa mukaisesti.

Kumppanuusmallimme perustuu erinomaiseen asiakaspalveluun, asiakaslähtöisyyteen sekä asiakkaan liiketoiminnan eteenpäin viemiseen ja kehittämiseen. Rakennamme asiakkaan tavoitteiden mukaisesti eri asiantuntijoistamme koostuvan tiimin ja räätälöimme toimintatapamme aina asiakkaalle parhaiten sopivaksi. Me puhallamme yhteen hiileen ja olemme kuulevina korvina kaikille asiakkaamme toiveille: näin varmistamme ainutlaatuisen asiakaskokemuksen, jolloin pääsemme toteuttamaan kokonaisvaltaisia ja yksilöllisiä markkinointiviestinnän ratkaisuja.

Lue lisää kumppanuusmallistamme!

Tutustu tarkemmin asiakkaisiimme tästä.

Kiinnostuitko meillä työskentelystä?

 

Haluaisitko olla osa timanttista tiimiämme? Hae vapaina oleviin paikkoihimme tai lähetä meille vapaamuotoinen avoin hakemus osoitteeseen rekry@kamua.fi  – olemme aina kiinnostuneita uusista kamuista!

Olemme erityisen kiinnostuneita hyvistä tyypeistä, jotka tekevät työtään intohimolla ja asenteella. Olitpa sitten konkari tai aloitteleva tekijä, laita meille hakemusta tulemaan. Kerro meille omista vahvuuksistasi, osaamisestasi ja kiinnostuksenkohteistasi. Kerro myös mitä haluaisit tehdä ja mitä toivoisit tulevaisuuden urarintamaltasi.