Kamuan tekemiä mainoksia näytetään Googlen verkostoissa yli 14 miljoonaa kertaa kuukaudessa. Huikeaa, eikö? Google mainonnan avulla tavoitat nopeasti ja tehokkaasti uusia potentiaalisia asiakkaita.

Tuloksellista ja mitattavaa mainontaa – Tavoita potentiaaliset asiakkaat nyt!

 

Google-mainonta mahdollistaa mainostesi näyttämisen yrityksesi asiakkaille oikeassa vaiheessa ostopolkua. Mainokset voivat näkyä Googlen hakutulossivuilla, YouTube-videoiden yhteydessä, Gmailissa, Google Mapsissa, Discover-feedissä ja Googlen Display-verkostossa.

Google Ads -mainonta tarjoaa yrityksille ja mainostajille tehokkaan ja mitattavan tavan tavoittaa potentiaalisia asiakkaita verkossa sekä kasvattaa verkkosivujen liikennettä ja myyntiä. Mainonnan avulla saavutetaan tuloksia, kun sitä hallinnoidaan oikein ja optimoidaan jatkuvasti tavoitteiden saavuttamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Hakusanamainonta

Hakusanamainonta on yrityksesi tärkein ja tehokkain digitaalisen mainonnan muoto. Hakusanamainonnalla varmistat yrityksesi näkyvyyden Googlessa oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan, eli juuri silloin kun potentiaaliset asiakkaat etsivät yrityksesi tuotteita tai palveluita. Hakusanamainonnan avulla voit moninkertaistaa yrityksesi liidien määrän!

Hinta alk. 349 €/kk

Display ja Rema

Display-mainonnalla saat nostettua tehokkaasti viestisi potentiaalisille asiakkaillesi. Display bannerimainonnan avulla tavoitat noin 90 % netin käyttäjistä Googlen mainosverkostossa, johon kuuluu yli 2 miljoonaa verkkosivustoa! Display mainosmuoto toimii myös Remarketing-mainonnassa. Remarketing-mainonnalla voit tehokkaasti kohdentaa mainontaa niille, jotka ovat jo aikaisemmin vierailleet verkkosivustollasi.

Hinta alk. 290 €/kk

YouTube-mainonta

Kaikki irti videoistasi! Huippusuositun YouTube-mainonnan avulla saat videosi näkyviin potentiaalisille asiakkaillesi. YouTube-mainonta on tarkasti kohdennettua ja kustannustehokasta. Videomainonnalla lisäät brändisi tai tuotteesi tunnettuutta!

Hinta alk. 349 €/kk

  Demand Gen

Demand Gen -mainonnan avulla tavoitat potentiaaliset asiakkaat heidän omissa Google-feedeissään, hyödyntäen Googlen viihdyttäviä kanavia. Visuaalisesti houkuttelevat mainokset näkyvät parhaimmilla paikoilla Googlen kanavissa, kuten Gmailissa, YouTubessa ja Discover-uutisfeedissä. Demand Gen on monipuolinen ja kustannustehokas mainonnan muoto.

Hinta alk. 400 €/kk

Performance Max

Googlen Performance Max eli Maksimitulokset kampanjamuoto on uudenlainen, täysin automaatioon pohjautuva mainonnan muoto. Performance Maxin avulla maksimoit mainonnan tulokset Googlen jatkuvasti kehittyvää tekoälyä hyödyntäen. Performance Max mainonnan avulla tavoitat asiakkaasi kaikissa Googlen tehokkaissa kanavissa. Tämä kampanjamuoto sopii parhaiten verkkokaupoille tehostamaan myyntiä.

Hinta alk. 589 €/kk

Google Shopping

Shopping-mainonnalla kasvatat verkkokauppasi myyntiä. Mainokset näkyvät Googlen hakutuloksissa ja sisältävät aina myymäsi tuotteen kuvan, hinnan ja nimen. Shopping-mainonnan avulla tavoitat takuuvarmasti potentiaaliset asiakkaat.

Hinta alk. 589 €/kk

Kamua – asiantunteva Google Partner -toimisto

Valitessasi Kamuan saat asiantuntevan ja luotettavan kumppanin Googlen kanavissa. Täytämme tiukat laatuvaatimukset ja sertifioinnit, joten voit luottaa siihen, että tarjoamme korkealaatuisia Google-mainonnan palveluita.

Näin meillä toteutetaan Google-mainontaa

Suunnittelu

Ennen mainonnan aloittamista Google-mainonnan asiantuntija tutustuu liiketoimintaasi ja toimialaasi. Asiantuntija luo yrityksellesi suunnitelman Google-mainonnan palveluista, joista yrityksesi hyötyy parhaiten. Aloituspalaverissa käymme yhdessä läpi yrityksesi tavoitteet ja toiveet Google-mainonnan suhteen. Palaverin jälkeen asiantuntija aloittaa kampanjoiden suunnittelun.

Rakentaminen

Google-mainonnan kampanjat rakennetaan huolellisesti ottaen huomioon yrityksesi liiketoiminnalliset tavoitteet ja strategiset tarpeet. Aloitamme kampanjoiden rakentamisen aina perusteellisella tutkimuksella, jossa määrittelemme esimerkiksi mainonnallesi kohderyhmät ja avainsanat. Kampanjoiden huolellinen rakentaminen on olennainen osa onnistunutta Google-mainontaa.

Optimointi

Google-mainontaa optimoidaan ja kehitetään jatkuvasti, jotta mainonnan tuloksia saadaan paremmiksi. Asiantuntijamme seuraavat kampanjoiden suoritusta ja tekevät muutoksia kerättyyn dataan perustuen. Asiantuntija optimoi Google-mainontaa säännöllisesti tehden muutoksia mm. kampanjoiden mainosteksteihin, kohderyhmiin, avainsanoihin ja budjetteihin.

Raportointi

Ensimmäisen mainoskuukautesi jälkeen toimitamme sinulle Looker Studion raportin, jonka avulla voit seurata reaaliaikaisesti mainonnan tuloksia. Raportti sisältää mainontasi tärkeimmät luvut ja suoriutumisen. Reaaliaikaisen raportin lisäksi saat meiltä kuukausittain kirjallisen koosteen mainonnan tuloksista ja käymme tulokset säännöllisesti läpi yhteisissä palavereissa.

Tutustu digimarkkinoinnin referensseihimme:


NUORISOKESKUS PIISPALA >

Uudet verkkosivut vauhtiin hakusanamainonnalla

VIKING SOLUTIONS >

Erikoistuote tutuksi digimarkkinoinnilla

Oletko valmis tavoittamaan asiakkaasi? Päästä Kamuan Google-tyypit markkinointisi kimppuun!

 

Ota yhteyttä

Antti Hirvonen
Digistrategi / Myynti
044 308 5090
Tomi Riipinen
asiakkuusjohtaja
050 366 2693
Mikko Evävaara
projektijohtaja
044 736 0333

Tiimi

google heidi
Heidi Viik
Digitiimin vetäjä, Senior Google Ads -mainonnan asiantuntija
040 762 4781
noora mäcklin
Noora Mäcklin
Senior Google Ads -mainonnan asiantuntija
Opintovapaalla
Viivi Vuorimaa
Google Ads -mainonnan asiantuntija
0400 932 778
Jenni Latvanen
Google Ads -mainonnan asiantuntija
050 911 4892