Tee vaikutus asiakkaisiisi laadukkaalla videolla

Mikä on sinun yrityksesi tarina?
Kerro se videolla

Me Kamualla viemme yritystarinasi vaikuttavaan videomuotoon. Video on erinomainen tapa markkinoida yritystäsi asiakkaillesi – tapa, joka maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

Videomainonnan suosiolle on syynsä. Kuvan, äänen ja graafisten elementtien yhdistelmä vetoaa tunteisiin ja auttaa asiakasta ymmärtämään yrityksesi tuotetta tai palvelua paremmin.

Tutustu töihimme ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Esimerkkejä markkinointivideoista

Meks - Tarinasi alkaa täältä
Uuden brändin esittelyvideo. Meks on Mediakonserni Keskisuomalaisen myynnin ja markkinoinnin palvelukanava, jonka brändi uudistettiin Kamualla keväällä 2023. Videolla kerrotaan Meksin tarina ja esitellään samalla uutta brändiä.
Hinta alkaen 3t€
Wiilo - siellä missä sinäkin
Uuden yrityksen esittelyvideo. Wiilo on Viitasaarelle valmistuva logistiikkakeskus, jolle Kamua loi brändin aina nimestä alkaen alkuvuodesta 2023. Videon tavoitteena on esitellä Wiilon toimintaa ja löytää sopivia yhteistyökumppaneita rakentamaan Suomen moderneinta logistiikkakeskusta.
Hinta alkaen 5t€
Keskisuomalainen - Weberin piste
Uudistettu yrityksen esittelyvideo. Keskisuomalainen on 3,1 miljoonaa suomalaista tavoittava mediakonserni, jolle toteutimme uudet verkkosivut. Lanseerauksen yhteyteen haluttiin myös sivujen ilmeeseen sopiva raikas esittelyvideo, joka kertoo Keskisuomalaisen toiminnan laajuudesta.
Hinta alkaen 10t€

Esimerkkejä markkinointivideoista

Go On
Video tiedottamiseen. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju. Lyhyiden videoiden avulla haluttiin kertoa Go Onin kumppanuudesta Superpesiksen kanssa.
Hinta alkaen 4t€
Kauppakeskus Seppä
Referenssivideo. Jyväskyläläinen Kauppakeskus Seppä on Kamuan kumppaniasiakas, jolle Kamua on toteuttanut monipuolisesti markkinointia vuodesta 2021 lähtien. Videolla Sepän toimitusjohtaja kertoo yhteistyöstä Kamuan kanssa.
Hinta alkaen 3t€
Alva - Alvanautti
Kampanjavideo. Alva on jyväskyläläinen energiayhtiö, jonka kanssa Kamua on toteuttanut markkinointia jo useamman vuoden ajan. Lämmitetään Jyväskylää, ei planeettaa -kampanja näki päivänvalon keväällä 2023. Kampanjan tavoitteena on kertoa Alvan keinoista kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.
Hinta alkaen 10t€

Videotuotannon
prosessi etenee
seuraavasti

 1. Suunnittelu

  Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi videon tavoitteet:
  mitä videolla halutaan kertoa ja mille kohderyhmälle se kohdennetaan.

 2. Videon käsikirjoitus

  Käsikirjoitusvaiheessa suunnitellaan videon tarina,
  visuaalinen ulkoasu ja äänimaisema.

 3. Kuvaukset ja jälkituotanto

  Kuvauksia varten tehdään käsikirjoituksen pohjalta kuvaussuunnitelma, joka sisältää esiintyjät, tarvittavat asiantuntijat ja kaluston.

  Perinteisen näytellyn tai kuvatun videon sijaan tarina voidaan kertoa myös animoinnin keinoin.

  Jälkituotannossa video editoidaan valmiiksi ja laitetaan jakeluun.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Voit pyytää tarjouksen suoraan tai voimme yhdessä käydä läpi yrityksesi tarpeita ja miettiä, millainen videotuotanto palvelisi parhaiten juuri sinun yritystäsi.

Ota yhteyttä

Mikko Evävaara
projektijohtaja
044 736 0333
Tomi Riipinen
asiakkuusjohtaja
050 366 2693