Rakastamme strategioita,
joilla yrityksesi saavuttaa tavoitteensa. 

Näin meillä tehdään strategista suunnittelua

1. Teemme lähtötilanneanalyysin
Strategisen suunnittelun polku alkaa aina lähtötilanneanalyysista. Tutustumme yrityksesi liiketoimintaan, sitä ohjaavaan strategiaan sekä nykyiseen tilanteeseen. Tutkimme yrityksesi suunnan, vision sekä tavoitteet ja kuinka niiden saavuttaminen olisi mahdollisimman yksinkertaista.

2. Katsomme brändiäsi suurennuslasilla
Asiantuntijamme pureutuvat yrityksesi brändiin ja siihen, miten se tavoittaa asiakkaasi strategiasi mukaisella tavalla ja miten se kohtaa asiakkaasi eri kohtaamispisteissä. Lisäksi tutustumme yrityksesi markkinointiin, viestintään, kohderyhmiin ja ostajapersooniin.

3. On aika toimia
Valitsemme yhdessä parhaat mahdolliset menetelmät ja työkalut, joilla saavutamme tavoitteetteesi. Tärkeintä on, että yrityksesi liiketoiminta, siitä johdettu brändi ja markkinointi kulkevat käsikädessä strategiatyön jälkeen. 

Haluamme auttaa sinua esimerkiksi näissä duuneissa:

1.
Olet päivittämässä tai laatimassa uutta liiketoimintastrategiaa.
2.
Haluat kirkastaa tai uudistaa brändiäsi.
3.
Yritykselläsi on uusia liiketoiminta-alueita tai haluat palvella uusia kohderyhmiä.
4.
Palvelu- tai tuotetarjoamasi on muuttunut tai kasvanut merkittävästi.
5.
Markkinoinnin ja viestinnän päämäärät kaipaavat selkeytystä.

Saamme ideat pulppuamaan

Fasilitoinnin avulla tavoitteesi kirkastuvat, vaikeasta tulee helpompaa ja uusia ideoita suorastaan pulppuaa. Työpajassa voimme yhdessä sanoittaa ja pureskella yrityksesi kehityskohteita ja haasteita. Voimme myös ideoida uusia tuotteita ja palveluita tai laatia suunnitelman, joka auttaa viemään tavoitteitasi arkeen konkreettisten toimenpiteiden voimin.

Taitavat fasilitaattorimme saavat työpajan ilmapiirin aina turvalliseksi osallistua. Näin yrityksesi kaikkien avainhenkilöiden osaaminen saadaan mukaan kehitystyöhön. Hyvä ja turvallinen ilmpariiri luo myös loistavat puitteet tiimihengen kasvattamiseen. Hyväksi havaituilla metodeilla saamme kaikkien osallistujen aivot luovaan ja idearikkaaseen asentoon.

Palvelumuotoilun tiimimme auttaa sinua rakentamaan sujuvampia prosesseja ja toimivia palvelupolkuja, jotta asiakaskokemus olisi mahdollisimman hyvä. Hyvä asiakaskokemus tuo lisäarvoa asiakasuskollisuuden ja liikevaihdon kautta. Saat meiltä palveluihisi ymmärrettäviä sisältöjä, visuaalisesti tehokkaampaa viestintää ja liiketoiminnallisen näkökulman.

Työpajaillaanko yhdessä?

  • Strategiatyöpajat
  • Brändiuudistukset ja -freesaukset
  • Markkinoinnin ja viestinnän suunnittelutyöpajat
  • Palvelumuotoilun työpajat

 

Meillä Kamualla markkinointia suunnitellaan aina panos-tuotos-suhde/ROI keskiössä, unohtamatta pitkän tähtäimen bränditavoitteita, sillä kaiken tekemisen tavoitteena on lopulta kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja myyntiä.

TUTUSTU STRATEGISEN SUUNNITTELUN
REFERENSSEIHIMME:

NIIRALAN KULMA ›
Liiketoimintastrategian päivittäminen

LAUKAAN KUNTA ›
Brändiuudistus ja kuntastrategia

LAHDEN TALOT ›
Markkinointistrategia

KESKISUOMALAINEN OYJ ›
Myynnin kasvupolku

Kysy lisää palveluistamme!

Tomi Riipinen
asiakkuusjohtaja
050 366 2693
Jaakko Pernu
yksikön johtaja
040 758 8498
Mikko Evävaara
projektijohtaja
044 736 0333