Lahden Talot

Pitkäaikaisen kumppanuuden hyödyt

Lahden Talot on lahden seudun kunnallinen vuokrataloyhtiö ja alueen suurin vuokranantaja.

Brändiuudistus
Markkinointimateriaalien tuottaminen
Kampanjat
Videomainonta
Strateginen suunnittelu

Lähtötilanne

Lahden Talot kilpailutti mainostoimistot valtakunnallisesti vuonna 2017. Kamua onnistui kilpailutuksessa parhaiten ja yhteistyö potkaistiin käyntiin vuonna 2018. Lahden Taloilla oli kova tavoite vahvistaa asemaansa haastavammalla kilpailukentällä. Vaikka Lahden Talojen asema Lahden talousalueella oli vakaa ja markkinajohtajana selkeä, valtakunnalliset vuokrataloyhtiöt ja yksityiset vuokranantajat haastoivat markkinassa. Lahden Talojen brändi ja viestintästrategia tarvitsivat kipeästi uudistamista.

Ratkaisu

Yhteistyön pohjana on Kamuan Kumppanuusmalli, joka räätälöitiin sopivaksi yhteistyön alussa: rakennettiin asiakkuustiimi, prosessit ja hinnoittelu sekä palaverimalli, jonka puitteissa yhteistyötä tehdään. Yhteistyö ison työmäärän johdosta on lähes päivittäistä. Kumppanuutta hoidetaan yhdessä laaditun vuosikellon mukaisesti ja teemme myös erilaisia projekteja, joita ilmaantuu vuoden aikana. Brändiuudistuksen ja viestintästrategian lisäksi toteutimme mittavan verkkosivu-uudistuksen. Sen lisäksi teemme jatkuvana Google-hakusanamainontaa, some-kampanjointia, lehti-ilmoituksia, flyereita, tiedotteita, vuosikertomuksia, markkinointivideoita, radiomainoksia ja ylipäätään pidetään huolta Lahden Talojen brändistä.

Tulokset

Pitkän yhteistyön hedelmänä on mittava brändi- ja verkkosivustouudistus sekä sadat yhteiset projektit. Lahden Talojen uusi brändi on nyt osa lahtelaista katukuvaa ja maisemaa. Lahden Talojen palvelut ovat ottaneet myös ison harppauksen, jossa markkinoinnilla on ollut merkittävä osa. Yhteiset prosessit ja palvelumallimme on myös kehittynyt jouhevaksi tehden yhteistyöstä välitöntä ja helppoa.

Lisätietoja case Lahden Talot
Mikko Evävaara, projektijohtaja
044 736 0333
mikko.evavaara@kamua.fi

PYYDÄ TARJOUS ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA