Wiilo – Wiitaseudun logistiikkakeskus

Siellä, missä sinäkin.

Viitasaarelle valmistuva moderni logistiikka- ja tuotantokeskus Wiilo tarjoaa tuotanto-, liike-

ja varastointitilat yrityksille läheltä ja kaukaa. Keskuksen rakentaminen alkaa vuoden 2023 lopulla ja sen

on määrä valmistua vuoden 2026 aikana.

Brändi-identiteetti
Viestinnällinen suunnittelu
Visuaalinen suunnittelu
Tienvarsimainonta
Brändivideo
Verkkosivut

Lähtötilanne

Wiilon markkinoinnin kattotavoitteena oli löytää keinot kohderyhmien tavoittamiseen ja esitellä tulevaa palvelua potentiaalisille yhteistyökumppaneille. Työskentely aloitettiin brändi-identiteetin suunnittelulla yhdessä asiakkaan ja Kamuan asiantuntijoiden kanssa. Brändi-workshopissa kartoitettiin Wiilon toiveet ulkoasun ja viestinnän suhteen, minkä pohjalta asiantuntijamme pääsivät luomaan Wiilon visuaaliselle ja viestinnälliselle identiteetille suuntaviivat.

Wiilo – Wiitaseudun logistiikkakeskus

Nelostien varrella ja kantatie 77:n risteyksessä sijaitseva Wiilo tarjoaa logistiikka- ja tuotantopalvelujen lisäksi erinomaisen pysähdyspaikan raskaan kaluston kuljettajille. Alueelta löytyvät huoltopalvelut, ravintolat sekä sähkön, vedyn ja kaasun jakelupisteet. Wiilo on mahdollisuus viedä yrityksesi tulevaisuuteen ja vapauttaa yrityksesi toimitiloja tuotannolliseen käyttöön.

Ratkaisu

Loppuvuodesta 2022 toteutettu työ piti sisällään Wiilon brändin visuaalisen ulkoasun suunnittelua, markkinoinnin pääviestien ja bränditarinan rakentamista ja tienvarsimainontaa. Kamuan asiantuntijat loivat Wiilolle oman viestinnän tyylin ja tuottivat myös näyttävän brändivideon. Tärkeää oli saada markkinointi nopeasti käyntiin ja vakuuttava brändi valmiiksi alkuvuoteen 2023 mennessä – tässä onnistuttiin kirkkaasti ja lopputulos miellytti molempia.

Tulokset

Wiilon visuaalinen ilme ja viestinnän tyyli saivat inspiraatiota tulevaisuussuuntautuneesta ajattelusta. Verkkosivujen ulkoasu kuvaa eteenpäin katsovaa Wiiloa ja viestinnällinen tyyli aikansa edelläkävijyyttä – yhdessä ne luovat näyttävän kokonaisuuden. Verkkosivuista rakennettiin sovellustyyppisesti helppokäyttöiset ja selkeät. Brändityöskentelyn lopputuloksena luodut upeat verkkosivut ja markkinoinnin toimenpiteet edesauttavat potentiaalisten asiakkaiden löytämistä Wiilon kumppaneiksi. Tutustu Wiiloon https://wiilo.fi/

”Yhteistyö Kamuan kanssa on ollut mutkatonta ja yhteydenpito tiivistä. Ja mikä tärkeintä, lopputulos on erinomainen.”

Sampo Siik, Toimitusjohtaja, Wiitaseudun Logistiikkakeskus Wiilo
Lisätietoja case Wiitaseudun logistiikkakeskus
Tomi Riipinen, asiakkuusjohtaja
050 366 2693
tomi.riipinen@kamua.fi

PYYDÄ TARJOUS ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA