Digimarkkinointimme avulla vahvistat brändisi tunnettuutta. Saat nopeasti ja tehokkaasti näkyvyyttä niin yrityksellesi, tuotteillesi, palvelullesi kuin tapahtumillesikin. Voit myös rakentaa kestävämpää digitaalista strategiaa kanssamme pitkän tähtäimen suunnittelulla. 

Digimarkkinointimme mullistaa markkinointisi

Meillä ei keskitytä vain yhteen digimarkkinoinnin toimenpiteeseen, vaan tarkastelemme viestintääsi ja markkinointiasi kokonaisuutena sekä aina liiketoimintatavoitteidesi näkökulmasta. Kun tavoitteesi ovat kirkkaana mielessämme, on terävän digimarkkinoinnin suunnittelun aika. Sen jälkeen keräämme potentiaalisia asiakkaita yrityksesi luokse.

Erinomainen mitattavuus, kohdennettavuus, joustavuus ja tehokkuus yhdistyvät digitaalisen markkinoinnin ratkaisuissamme: teemme pitkäjänteistä työtä ja jatkuvaa optimointia, jotta mainontasi on kustannustehokasta ja tuloksellista. 

Osaamme kertoa digimarkkinointisi toimenpiteistä ja tuloksista selkokielellä. Tiedät myös tarkkaan, mitä kaikkea olemme saaneet euroillasi aikaan. Tee digimarkkinointia kanssamme, niin markkinointisi mullistuu mukavalla tavalla!

 

Näin meillä toteutetaan digimarkkinointia:

1. Digimarkkinoinnin asiantuntijamme tutustuvat liiketoimintaasi ja toimialaasi – suunnittelemme ja rakennamme digimarkkinoinnin kokonaisuuden oikeisiin kanaviin sekä kohdistamme sen oikealle yleisölle.
2. Analytiikan työkaluilla seuraamme jatkuvasti mainonnan tuloksia ja optimoimme kampanjoita niiden suoriutumisen mukaan.
3. Datan raportointityökaluilla kokoamme verkkomainontasi tärkeimmät luvut reaaliaikaiseen ja visuaaliseen muotoon ja avaamme ne sinulle läpi selkokielellä.

Mitattavaa näkyvyyttä ja monikanavaista myyntiä – sitä saat digimarkkinoinnin ratkaisuillamme.

1. Google Ads -hakusanamainonta

Varmista yrityksesi näkyvyys Googlessa jatkuvasti ja erityisesti silloin, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät yrityksesi tuotteita tai palveluita. Oikein ajoitettu mainos tavoittaa asiakkaasi ostohetkellä. Googlessa mainosten näyttäminen on ilmaista ja maksat vain mainosten klikkauksista, kun asiakas siirtyy yrityksesi verkkosivustolle.

2. Google Display ja remarketing -mainonta

Vahvista yrityksesi brändimielikuvaa Google Display -mainonnan tarkoilla kohdennuksilla. Tarjoile palveluidesi ja tuotteidesi uudelleenmarkkinointia verkkosivustoilla vierailleille sekä potentiaalisille asiakkaillesi.

Google Display -mainonnan yleisin muoto on bannerimainonta Googlen mainospaikoilla verkossa. Mainosmuotoja ovat myös erilaiset teksti- ja videomuotoiset vaihtoehdot.  Digimarkkinoinnin asiantuntijoidemme avulla Google Display -mainonnasta saadaan tehokasta ja visuaalisesti näyttävää, joka erottuu ja kiinnittää huomion.

3. Sosiaalisen median mainonta

Sosiaalisen median markkinointiratkaisumme vievät yrityksesi personoidun viestin oikealla kulmalla oikealle kohderyhmälle. Some-markkinoinnin avulla teet kustannustehokasta kohdennettua mainontaa, joka tavoittaa asiakkaasi juuri oikealla hetkellä. Teemme some-markkinointia Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa sekä LinkedInissa.

4. YouTube-mainonta

YouTubessa saamme videosi tavoittamaan potentiaaliset kohderyhmät. Nyt on aika lisätä brändisi tunnettuutta ja markkinoinnin tehokkuutta YouTubea hyödyntäen.

5. Natiivimainonta

Mainoskin voi viihdyttää, aktivoida tai opastaa. Tee kanssamme maksettua mainontaa, niin vuokraamme mainostilaa kohderyhmäsi tavoittavista medioista. Natiiviartikkelit ja oppaat ovat natiivimainonnan tehokkaimpia työkaluja.

6. SEO eli hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointia tarvitaan, jotta yrityksesi verkkosivut nousevat Googlen hakutuloksissa kärkisijoille silloin, kun asiakkaasi etsivät tietoa yrityksestäsi, tuotteistasi ja palveluistasi. Etsimme puolestasi oman toimialasi parhaat hakusanat ja viljelemme ne mukaan verkkosivujesi sisältöihin.

Tutustu digimarkkinoinnin referensseihimme:

Nuorisokeskus Piispala

Viking Solutions

Oletko valmis tavoittamaan asiakkaasi? Päästä Kamuan digityypit markkinointisi kimppuun!

Ota yhteyttä

Antti Hirvonen
Digistrategi / Myynti
044 308 5090
Tomi Riipinen
asiakkuusjohtaja
050 366 2693
Mikko Evävaara
projektijohtaja
044 736 0333